8 Mart 2014 Cumartesi

Açlık - Hunger Türkçe Dublaj Full HD izle

Açlık - Hunger Türkçe Dublaj Full HD izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Açlık - Hunger Türkçe Dublaj Full HD izle izlemek için tıklayınız


Açlık - Hunger Türkçe Dublaj Full HD izle

Açlık - Hunger Türkçe Dublaj Full HD izle

IMDB üzerinden 7.6 puan alan Açlık - Hunger filmi, Dram,Gerilim,Korku türünde yapılmış izlenesi bir filmdir. Eğer Dram,Gerilim,Korku türünde filmler seyrediyor ve seviyorsanız, bu filmi de mutlaka izlemelisiniz. Açlık - Hunger filminin yönetmenliği Steve McQueen, oyunculuğunu ise Brian Milligan, Laine Megaw, Stuart Graham yapmaktadır. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak bizi seyretmeye devam edin der, heyecanlı seyirler dileriz. Açlık - Hunger filmini Türkçe Dublaj izleyin.

Açlık – Hunger izle IRA ile ilişkilendirilmiş bu filmde, Bobby Sands’in insanlık dışı muamelelere maruz kalışı sert bir dille ele alınıyor. Mahkumların battaniye ve yıkanmama eylemleriyle ilerleyen direnişleri, altı hafta zamann açlık grevi ile doruğa çıkıyor. Hayatı mücadele ile geçmiş Sands’ın kendi vücudunu yaşamının son savaş alanı olarak addedmesiyle yaşanan dramatik zamanç muazzam bir etkileyicilikle gözler önüne seriliyor. En az hapishane mahkumları için olduğu kadar gardiyanlar için de tam bir cehennem olan hapishane dahilinde gardiyanların alt üst olmuş psikolojisi de aktarılıyor. Oldukça başarılı olan filmin yönetmeni Steve McQueen Cannes Film festivalinde bu film ile ödüle doymuştur.

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Açlık - Hunger Türkçe Dublaj Full HD izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder