8 Mart 2014 Cumartesi

Danışman - The Counselor Türkçe Dublaj Full HD izle

Danışman - The Counselor Türkçe Dublaj Full HD izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Danışman - The Counselor Türkçe Dublaj Full HD izle izlemek için tıklayınız


Danışman - The Counselor Türkçe Dublaj Full HD izle

Danışman - The Counselor Türkçe Dublaj Full HD izle

Ridley Scott'ın yönetmenliğini yaptığı türünde yapılmış olan Danışman - The Counselor filmi keyifle izlenecek bir filmdir. Oyunculuklarını Brad Pitt, Cameron Diaz, Javier Bardem, Michael Fassbender, Penélope Cruz 'ın yaptığı bu keyifli film, 2013 yılnda ortaya çıkmış ve film Abd da çevrilmiştir. Oldukça başarılı ve keyifli olan bu film IMBD üzerinde 5.5 puan almıştır. Danışman - The Counselor filmini Türkçe Dublaj izleyin. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak keyifli ve eğlenceli seyirler dileriz..

Danışman – The Counselor Türkçe Dublaj Counselor, üst seviyede saygı duyulan ve nişanlısı Laura ile huzurlu bir hayat zamann başarılı bir avukattır. İtibarının sarsıldığı günler ise ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu ve daha fazla paraya ihtiyaç duyduğu sırada başlar. Counselor, adaletin iki yanında da yer alacağı bir hamle yapar ve kendini milyonlarca doların havada uçuştuğu uyuşturucu ticareti ağı içerisinde bulur. Artık Amerika’nın Meksika sınırındadır ve Reiner isimli güçlü bir iş adamıyla bir iş anlaşması yapmak üzeredir. Yirmi milyon dolarlık kargoyu satmaları gereken bu işe Westray isimli tuhaf bir yabancı ve son derece çekici bir bayan olan Malkina da dahil olmuştur. Ne var ki hiçbir şey planlandığı gibi gitmez ve kendilerini acımasız bir can pazarının içerisinde bulurlar… Bir çok oscarlı filmin başarılı yönetmeni Ridley Scott’n mutfağından çıkan bir film. İyi seyirler..

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Danışman - The Counselor Türkçe Dublaj Full HD izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder