8 Mart 2014 Cumartesi

Arka Sokaklar 320. Bölüm izle

Arka Sokaklar 320. Bölüm izle DiziFilmiHDizle.Com üzerinde yayınlanmış durumdadır. Keyifle izleyebilirsiniz.


Arka Sokaklar 320. Bölüm izle izlemek için tıklayınız


Arka Sokaklar 320. Bölüm izle

Arka Sokaklar 320. Bölüm izle


Korkut; Mesut, Murat ve Ali’nin kurduğu pusuya düşer ve Rıza Baba’yı kurtarmak için ekibin illegal olarak kullanacağı karakola götürülür. Cemal Müdür ve Yakup, Korkut’un ortadan kaybolmasından şüphelenirler. Arif Müdür’den yeraltı mekanını saklayabildikleri kadar saklayacaklardır. Hatta Hüsnü’den de. Zaten Hüsnü’nün yeterince başı derttedir ve bir fazlasına daha gerek yoktur.

Arif Müdür, yasal olarak Rıza’yı kurtaracak deliller aramanın peşindedir. Savcı Fikret ile görüşüp kendilerine yardımcı olmasını ister. Fikret zaten Rıza Baba’ya ve ekibe yabancı değildir. Ve elinden geleni fazlasıyla yapacaktır.

Cevher, yeni toparlanmış imajı ile ortaya çıkar. Sakallar kısalır ve İstanbul’a uygun kıyafetlerini üzerine giyer. Tek değişmeyen şey hayalindeki Zilha’dır.

Arka Sokaklar 320. Bölüm yayınlandı. Arka Sokaklar 320. Bölüm de izleyeceğiniz gibi heyecanlı dadikalar sizleri beklemektedir. Arka Sokaklar 320. Bölüm izlemek için hazır olun ve dizinin keyfine varın. Yerli dizi izlemek için bizi tercih etmeye devam edin.

Arka Sokaklar 320. Bölüm izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder