29 Ocak 2014 Çarşamba

August: Osage County - Aile Sırları Altyazılı HD Full izle

August: Osage County - Aile Sırları Altyazılı HD Full izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


August: Osage County - Aile Sırları Altyazılı HD Full izle izlemek için tıklayınız


August: Osage County - Aile Sırları Altyazılı HD Full izle

August: Osage County - Aile Sırları Altyazılı HD Full izle

August: Osage County - Aile Sırları filmi John Wells 'ın yönetmenliğini yaptığı Julia Roberts, Meryl Streep, Abigail Breslin, Ewan McGregor, Benedict Cumberbatch 'ın oyunculuğunu oynadığı Romantik,Komedi türünde iyi bir filmdir. August: Osage County - Aile Sırları filmi 2013 yılında yapılmış ve film Amerika Birleşik Devletleri da çevrilmiştir . Imdb üzerinden 7.4 almış olan bu August: Osage County - Aile Sırları filmini Altyazılı izleyin.

Weston ailesi tam bir karmaşa ve kaos içerisindedir. Beverly ve Violet Weston’ın üç kızı ve bir torunu vardır ve günleri bir hayli şamatalı geçmektedir. Tüm aile biraraya gelir ve Ağustos ayında Oklahoma’da büyük bir evde geçirecekleri bir tatile çıkar. Ancak bu kalabalık bir araya geldiğinde cennet gibi bir tatili hayal etmek imkansızdır. İlaç bağımlısı Violet’ın çocuklarıyla, özellikle de Barbara ile pek de iyi bir ilişkisi yoktur ve zamankli tartışmaktadırlar. Ailenin en büyük kızları ise, kendisini aldatan kocasıyla ve ergenliğe giren kızının sorunlarıyla uğraşmaktadır. Her bir aile ferdinin kendini aşacak sorunları vardır ve gidişat tüm ailenin dengesini sarsar. Weston ailesi, geleceklerini tamamen değiştiricek bir yere doğru sürüklenmeye başlar… Komedi filmlerinin usta aktörü oscarlı yıldız Julia Roberts başrolde..

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

August: Osage County - Aile Sırları Altyazılı HD Full izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder