30 Ocak 2014 Perşembe

Vahşet Sapağı direk hd Türkçe Dublaj 720p Full izle

Vahşet Sapağı direk hd Türkçe Dublaj 720p Full izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Vahşet Sapağı direk hd Türkçe Dublaj 720p Full izle izlemek için tıklayınız


Vahşet Sapağı direk hd Türkçe Dublaj 720p Full izle

Vahşet Sapağı direk hd Türkçe Dublaj 720p Full izle

Vahşet Sapağı direk hd filmi Sylvain Guy'ın yönetmenliğini yaptığı Luc Picard, Isabelle Guérard, Guillaume Lemay-Thivierge 'ın oyunculuğunu yaptığı Gerilim,Korku,Polisiye,Gizem türünde iyi bir filmdir. Vahşet Sapağı direk hd filmi 2013 yılında ortaya çıkmış ve film Amerika Birleşik Devletleri da çevrilmiştir . Imdb üzerinden 5.8 almış olan bu Vahşet Sapağı direk hd filmini Türkçe Dublaj izleyin.

Filmin konusu sıradan fakat bu tür filmleri ilk izleyenler için oldukça etkileyici olabilir..
Vahşet Sapağı, yaşanmış olaylardan esinlenerek beyazperde’ye aktarılmış bir yapım. Bu dehşete düşüren gerçek olaylardan yola çıkan film, Norveçli yönetmen “Severin Eskeland’ın ilk uzun metrajlı sinema filmi. Sinema sektörünün her alanında at koşturmuş sanatçı, oyunculuk, senaristlik ve kurgu konularında da uzman bir yönetmen olarak dikkat çekiyor. 2006 yılında Los Angeles Screamfest’te izleyici ödülü alan son kısa filmi The Chamber ile ismini geniş kitlelere duyurdu. Yönetmen bu filmiyle de seyirciyi en derin korkularına yönlendiriyor. Norveç’e geri dönen Lina ve Martin’in arabayla seyahat ettiği otoyolun önü kesilmiştir. Polis, onlara İsveç ormanındaki kestirme bir yola sapmalarını söyler. Ancak peşi sıra yaşadıkları olaylar onları karanlık koruluklarda çaresiz bırakır, üstelik olanların hiçbiri tesadüfî gözükmemektedir. Lina ve Martin, kesintisiz bir şekilde gizli kamerayla görüntülendiklerinin ve internette canlı yayınlanan bir snuff filmde başrolü oynadıklarının farkında değildir.

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Vahşet Sapağı direk hd Türkçe Dublaj 720p Full izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder