22 Ocak 2014 Çarşamba

Reasonable Doubt Altyazılı Full HD izle

Reasonable Doubt Altyazılı Full HD izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Reasonable Doubt Altyazılı Full HD izle izlemek için tıklayınız


Reasonable Doubt Altyazılı Full HD izle

Reasonable Doubt Altyazılı Full HD izle

IMDB üzerinden 5.6 puan alan Reasonable Doubt filmi, Polisiye,Gizem türünde yapılmış izlenesi bir filmdir. Eğer Polisiye,Gizem türünde filmler izliyor ve keyif alıyorsanı, bu filmi de kesinkez izleyin. Reasonable Doubt filminin yönetmenliği Peter P. Croudins, oyunculuğunu ise Samuel L. Jackson, Dominic Cooper, Erin Karpluk, Gloria Reuben, Ryan Robbins yapmaktadır. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak bizi takip etmeye devam edin der, eğlenceli seyirler dileriz. Reasonable Doubt filmini Altyazılı izleyin.

Orta kalitede bir polisiye ve birazcıkta gerilim dozu olan filmde oscarlı yıldız oyuncu Samuel L. Jackson başroldedir.
Alkollü halde sürdüğü arabasıyla aniden önüne çıkan bir yayaya çarpan savcı Mitch Brockden (Dominic Cooper) kimsenin görmediğini düşünüp, ankesörlü telefondan ambulans çağırıp olay yerinden kaçar. Bu suçu işlediği düşüncesiyle yakalanan Clinton Davis’in (Samuel L. Jackson) davasına asıl suçlu olan Mitch bakacaktır. Halbuki Clinton Davis bu olayın hem şahididir hem de hakkında fazlasıyla bilinmeyenler vardır.

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Reasonable Doubt Altyazılı Full HD izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder