21 Ocak 2014 Salı

Dondurucu - Freezer Altyazılı HD Full izle

Dondurucu - Freezer Altyazılı HD Full izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Dondurucu - Freezer Altyazılı HD Full izle izlemek için tıklayınız


Dondurucu - Freezer Altyazılı HD Full izle

Dondurucu - Freezer Altyazılı HD Full izle

IMDB üzerinden 5.3 puan alan Dondurucu - Freezer filmi, Gerilim,Korku türünde oluşturulmuş izlenesi bir filmdir. Eğer Gerilim,Korku türünde filmler seyrediyor ve seviyorsanız, bu filmi de mutlaka izlemelisiniz. Dondurucu - Freezer filminin yönetmenliği Mikael Salomon, oyunculuğunu ise Peter Facinelli, Dylan McDermott, Yuliya Snigir, David McNally yapmaktadır. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak bizi takip etmeye devam edin der, heyecanlı seyirler dileriz. Dondurucu - Freezer filmini Altyazılı izleyin.

New Yorklu bir tamirci olan Robert Saunders (Dylan McDermott), doğumgününde bilinçsiz bir şekilde kilitli kalır ve uyandığında kendisini bir restaurantın dondurucusunda bulur. Ama niçin orada olduğu — ve nasıl hayatta kaldığı — yanlış bir kimliğin, Rus çetesinin, kayıp sekiz milyon doların v hepsinin anahtarını elinde tutuyor olabilecek yaralı bir polisin (Peter Facinelli) kan dondurucu kabusunu açığa çıkaracaktır. Derece düşmektedir. Korku artmaktadır. Dondurucu ölüm ve acımasız eşkıyalar arasında kalmış bir adam için, ertesi gün olacaklar en kan donduran çarpıklığa işaret edebilir.
Film basit yapılmasının yanı sıra kaliteli seneryo ve oyunculuklarla vasatın üzerine çıkmayı başarmış gibi görünüyor..

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Dondurucu - Freezer Altyazılı HD Full izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder