26 Ocak 2014 Pazar

Zaman Yolcuları Türkçe Dublaj HD Full izle

Zaman Yolcuları Türkçe Dublaj HD Full izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Zaman Yolcuları Türkçe Dublaj HD Full izle izlemek için tıklayınız


Zaman Yolcuları Türkçe Dublaj HD Full izle

Zaman Yolcuları Türkçe Dublaj HD Full izle

Colin Trevorrow'ın yönetmenliğini yaptığı türünde yapılmış olan Zaman Yolcuları filmi keyifle izlenecek bir filmdir. Oyunculuklarını Aubrey Plaza, Jake Johnson, Karan Soni, Mary Lynn Rajskub, Tony Doupe 'ın yaptığı bu güzel film, 2012 yılnda yapılmış ve film Amerika Birleşik Devletleri da çevrilmiştir. Oldukça başarılı ve keyifli olan bu film IMBD üzerinde 7.1 puan almıştır. Zaman Yolcuları filmini Türkçe Dublaj izleyin. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak keyifli ve eğlenceli seyirler dileriz..

2012 yapımı Amerika Birleşik Devletleri çıkışlı çok kaliteli bir yapım ile sizlerleyiz. Başrollerinde Aubrey Plaza , Jake Johnson gibi isimlerin olduğu Zaman Yolcuları isimli film, romantik komedi dalında çığır açmış filmlerden. Bu kaliteli yapımı bizim sitemiz aracılığıyla izlediğiniz için teşekkürler.
Benimle geçmişe gidecek bir zaman yolcusu ARANIYOR. Bu bir şaka değildir. Geri dönüşte ödemeniz yapılacaktır. Kendi silahlarınızı getirmelisiniz. Bunu daha evvel sadece bir kez yaptım. Can güvenliğiniz garanti değildir!” Seattle’da çıkan aylık bir derginin 3 çalışanı, gazetede sıra dışı ufak bir ilan görür. “Zaman yolculuğu yapacak eş aranıyor” başlıklı bu ilana şüpheyle yaklaşan gençler, bu çılgın ilandan iyi bir haber çıkacağına inanarak ilan sahibi Kenneth’in peşini düşerler. Sıradan bir süpermarket çalışanı gibi görünen Kenneth, zaman yolculuğunun sırrını çözdüğünü iddia eden bir paranoyaktır. Her biri aslında bambaşka amaçlarla yola çıkan üçlüden Darius, Kenneth’ın haberini yapmak için ona zaman yolculuğunda eşlik etmek istediğini söyleyerek onu ikna eder. Acaba Kenneth gerçekten zamanda yolculuk yapabilmekte midir yoksa akıl hastası bir sahtekar mıdır? Yapacağı haberden ziyade bu sorunun cevabını arayan Darius çok geçmeden Kenneth’in tuhaf karizmasına kendisini kaptıracak ve ikilinin arasında sürprizlerle dolu ve sıra dışı bir aşk başlayacaktır.

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Zaman Yolcuları Türkçe Dublaj HD Full izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder