30 Ocak 2014 Perşembe

Şifreli İstasyon Türkçe Dublaj Full HD izle

Şifreli İstasyon Türkçe Dublaj Full HD izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Şifreli İstasyon Türkçe Dublaj Full HD izle izlemek için tıklayınız


Şifreli İstasyon Türkçe Dublaj Full HD izle

Şifreli İstasyon Türkçe Dublaj Full HD izle

Kasper Barfoed'ın yönetmenliğini yaptığı türünde çevrilmiş olan Şifreli İstasyon filmi keyifle izlenecek bir filmdir. Oyunculuklarını John Cusack, Malin Akerman, Hannah Murray, Lucy Griffiths, Liam Cunningham 'ın yaptığı bu güzel film, 2013 yılnda ortaya çıkmış ve film Ingiltere da çevrilmiştir. Oldukça başarılı ve keyifli olan bu film IMBD üzerinde 6.1 puan almıştır. Şifreli İstasyon filmini Türkçe Dublaj izleyin. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak keyifli ve eğlenceli seyirler dileriz..

2013 İngiliz yapımı aksiyon ve bilim kurgu tadında, boş zamanlarda izlenilebilecek bir film.
Son görevi inanılmaz şekilde yanlış gittikten sonra deneyimli CIA ajanı Emerson Kent’e (Cusack) hâlâ işini yapabildiğini kanıtlayabilmesi için son bir şans verilir. Yeni görevi, şifrelenmiş mesajların gönderilip alındığı, çok iyi korunan CIA’nin ‘Sayı Merkezi’nde çalışan kod operatörü Katherine’i (Akerman) korumaktır. Çok iyi silahlanmış görevlilerden oluşan elit bir takım merkeze gelince, Emerson ve Katherine kendilerini bir anda bilinmeyen bir düşmana karşı hayatta kalma mücadelesi içerisinde bulur. Merkezin ve masum insanların tehlike altında olmasıyla çok geç olmadan bu ölümcül olayı durdurmak zorundadırlar

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Şifreli İstasyon Türkçe Dublaj Full HD izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder