26 Ocak 2014 Pazar

Lore - Savaşın Gölgesinde Türkçe Dublaj HD Full izle

Lore - Savaşın Gölgesinde Türkçe Dublaj HD Full izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Lore - Savaşın Gölgesinde Türkçe Dublaj HD Full izle izlemek için tıklayınız


Lore - Savaşın Gölgesinde Türkçe Dublaj HD Full izle

Lore - Savaşın Gölgesinde Türkçe Dublaj HD Full izle

IMDB üzerinden 7.2 puan alan Lore - Savaşın Gölgesinde filmi, Dram,Macera,Fantastik,Savaş,Tarih türünde yapılmış izlenesi bir filmdir. Eğer Dram,Macera,Fantastik,Savaş,Tarih türünde filmler izliyor ve keyif alıyorsanı, bu filmi de mutlaka izlemelisiniz. Lore - Savaşın Gölgesinde filminin yönetmenliği Cate Shortland, oyunculuğunu ise Saskia Rosendahl, Nele Trebs, André Frid, Mika Seidel, Kai-Peter Malina yapmaktadır. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak bizi seyretmeye devam edin der, eğlenceli seyirler dileriz. Lore - Savaşın Gölgesinde filmini Türkçe Dublaj izleyin.

Nazilere mensup annesiyle babası 1945 yılında Müttefikler tarafından tutuklanınca ortada kalan genç Lore, dört kardeşini önüne katıp 900 kilometre ötede, Hamburgdaki büyükannelerine doğru yola koyulur. Savaşın bitişiyle hüküm zamann kargaşa, yokluk ve acının ortasında, Thomas adında gizemli bir Yahudi mülteciyle karşılaşması Loreun dünyasını alt üst eder. Lore, tehlikeli yolculuklarında hayatta kalabilmek için düşman bildiği, hep nefret etmesi gerektiği öğretilen birine güvenmek zorunda kalacaktır. Somersault / Tepetaklak filminden sonraki bu ilk çalışmasında Cate Shortland, savaş sonrası acıları ve değişen dünyaya karşı büyümenin zorluklarını ele alıyor.
Film tamamen gerçek olaylara dayanarak hazırlanmıştır.

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Lore - Savaşın Gölgesinde Türkçe Dublaj HD Full izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder