12 Şubat 2014 Çarşamba

Asi - The Rebel Türkçe Dublaj HD Full izle

Asi - The Rebel Türkçe Dublaj HD Full izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Asi - The Rebel Türkçe Dublaj HD Full izle izlemek için tıklayınız


Asi - The Rebel Türkçe Dublaj HD Full izle

Asi - The Rebel Türkçe Dublaj HD Full izle

Charlie Nguyen'ın yönetmenliğini yaptığı türünde hazırlanmış olan Asi - The Rebel filmi keyifle izlenecek bir filmdir. Oyunculuklarını Ngo Thanh Van, Johnny Nguyen, Dustin Nguyen, Nguyen Chanh Tin, Thang Nguyen 'ın yaptığı bu başarılı film, 2006 yılnda ortaya çıkmış ve film Vietnam da çevrilmiştir. Oldukça başarılı ve keyifli olan bu film IMBD üzerinde 7.1 puan almıştır. Asi - The Rebel filmini Türkçe Dublaj izleyin. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak keyifli ve eğlenceli seyirler dileriz..

Vietnam 1920′lerde Fransız Sömürgesi altındadır. Bu duruma karşı olan anti-sömürgeci Asiler, zamankli saldırılar düzenlemektedir.
Vietnam istihbaratının en yetenekli ajanı Le Van Cuong’a, Asilerin liderini yakalama görevi verilir. Bir suikast girişiminde liderin kızını ele geçirirler. İstihbaratcılar kızından işkenceyle örgüt lideri babasının yerini öğrenmeye çalışırken, Le Van Cuong birden saf değiştirir ve kızı hapishaneden kaçırır.. İzlenebilecek kalitede bir yapım. İyi seyirler…

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Asi - The Rebel Türkçe Dublaj HD Full izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder