28 Şubat 2014 Cuma

Bu Aşk Fazla Sürmez Türkçe Dublaj Full HD izle

Bu Aşk Fazla Sürmez Türkçe Dublaj Full HD izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Bu Aşk Fazla Sürmez Türkçe Dublaj Full HD izle izlemek için tıklayınız


Bu Aşk Fazla Sürmez Türkçe Dublaj Full HD izle

Bu Aşk Fazla Sürmez Türkçe Dublaj Full HD izle

Dan Mazer'ın yönetmenliğini yaptığı türünde çevrilmiş olan Bu Aşk Fazla Sürmez filmi keyifle izlenecek bir filmdir. Oyunculuklarını Anna Faris, Jason Flemyng, Minnie Driver 'ın yaptığı bu keyifli film, 2013 yılnda ortaya çıkmış ve film Amerika da çevrilmiştir. Oldukça başarılı ve keyifli olan bu film IMBD üzerinde 5.8 puan almıştır. Bu Aşk Fazla Sürmez filmini Türkçe Dublaj izleyin. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak keyifli ve eğlenceli seyirler dileriz..

I Give it a Year izle Bir partide tanıştıktan sonra kısa zamande evlenen Nat ve Josh’un evliliğinde ‘cicim ayları’ çabuk bitmiş, pembe bulutlar dağılmıştır. Evliliklerinde ilk yıl dolarken iyice gün yüzüne çıkan sorunlar, zaten pek uyumlu olmayan çifti birbirinden uzaklaştırır. Resmin içine bir de Josh’ın eski kız arkadaşı Chloe ve çekici bir iş adamı olan Guy’ın da girmesiyle her şey daha da karmaşık bir hal alır. Evlilikte ilk seneyi atlatmak, sanıldığından da zordur! Acaba Nat ve Josh’un aşkı ne kadar zamancektir? Birbirinden özel oyuncular sizlere romantik dolu dakikalar yaşatacak. Keyifli seyirler..

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Bu Aşk Fazla Sürmez Türkçe Dublaj Full HD izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder