20 Şubat 2014 Perşembe

Closed Circuit - Kapalı Devre Türkçe Dublaj Full HD izle

Closed Circuit - Kapalı Devre Türkçe Dublaj Full HD izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Closed Circuit - Kapalı Devre Türkçe Dublaj Full HD izle izlemek için tıklayınız


Closed Circuit - Kapalı Devre Türkçe Dublaj Full HD izle

Closed Circuit - Kapalı Devre Türkçe Dublaj Full HD izle

John Crowley'ın yönetmenliğini yaptığı türünde hazırlanmış olan Closed Circuit - Kapalı Devre filmi keyifle izlenecek bir filmdir. Oyunculuklarını Daniel Tuite, Eric Bana, Kate Lock, Katherine Press, Patrick Warner, Ricky Nixon, Zora Bishop 'ın yaptığı bu eğlenceli film, 2013 yılnda hayata geçmiş ve film Abd da çevrilmiştir. Oldukça başarılı ve keyifli olan bu film IMBD üzerinde 6.1 puan almıştır. Closed Circuit - Kapalı Devre filmini Türkçe Dublaj izleyin. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak keyifli ve eğlenceli seyirler dileriz..

Closed Circuit – Kapalı Devre Türkçe Dublaj Hd izle Filmin başrollerini oscarlı yıldızlar Eric Bana ve Katherine Press’n üstlediği her dakikası gizem ve macera ile dolu enfes bir film sizleri bekliyor.. Martin ve Claudia bir zamanlar sevgili olan iki dava avukatıdır. Uluslararası çapta terorist olmakla suçlanan tehlikeli bir grubu savunmaları için atanan iki avukat, hayatlarını riske atarken birbirlerine olan sadakatlerini de sorgulayacaktır. Filmin yönetmenliğini John Crowley üstlenirken, senaryosu Hummingbird ve Eastern Promises filmlerinin senaryolarında imzası bulunan Steven Knight tarafından yazılıyor. Başrollerde ise Rebecca Hall, Eric Bana ve Jim Broadbent’i izleyeceğiz. İyi seyirler dileriz. direkizlehd.com

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Closed Circuit - Kapalı Devre Türkçe Dublaj Full HD izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder