12 Şubat 2014 Çarşamba

Ürperti - Crawl Türkçe Dublaj 720p Full izle

Ürperti - Crawl Türkçe Dublaj 720p Full izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Ürperti - Crawl Türkçe Dublaj 720p Full izle izlemek için tıklayınız


Ürperti - Crawl Türkçe Dublaj 720p Full izle

Ürperti - Crawl Türkçe Dublaj 720p Full izle

Paul China'ın yönetmenliğini yaptığı türünde hazırlanmış olan Ürperti - Crawl filmi keyifle izlenecek bir filmdir. Oyunculuklarını George Shevtsov, Bob Newman 'ın yaptığı bu güzel film, 2011 yılnda yapılmış ve film Amerika Birleşik Devletleri da çevrilmiştir. Oldukça başarılı ve keyifli olan bu film IMBD üzerinde 4.8 puan almıştır. Ürperti - Crawl filmini Türkçe Dublaj izleyin. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak keyifli ve eğlenceli seyirler dileriz..

Bir bar sahibi ödenmeyen borç meselesi yüzünden bir tanıdığını öldürmesi için gizemli bir Hırvat ile anlaşır. Cinayet gerçekleşir ama önceden tasarlanmış bir ihanet planı geri teper ve masum bir garson kız, Holly işin içine karışır. Kendi evinde bir rehineye dönüşen Holly hayatını kurtarmak için umutsuz yöntemlere başvurur. Gerilimli ama kara mizahın hakim olduğu olaylar zinciri tüyler ürpertici ve unutulmaz bir düğüme doğru yol alır.
İlgili film klasik gerilim filmlerinden bir farkı olmamakla beraber prodüksiyonda biraz zayıf kalmış. Filmi gerilim sevenler izleyebilir…

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Ürperti - Crawl Türkçe Dublaj 720p Full izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder