27 Şubat 2014 Perşembe

Zaman Gezginleri Türkçe Dublaj 720p Full izle

Zaman Gezginleri Türkçe Dublaj 720p Full izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Zaman Gezginleri Türkçe Dublaj 720p Full izle izlemek için tıklayınız


Zaman Gezginleri Türkçe Dublaj 720p Full izle

Zaman Gezginleri Türkçe Dublaj 720p Full izle

IMDB üzerinden 5.6 puan alan Zaman Gezginleri filmi, Aksiyon,Bilim Kurgu,Macera,Fantastik türünde yapılmış izlenesi bir filmdir. Eğer Aksiyon,Bilim Kurgu,Macera,Fantastik türünde filmler izliyor ve seviyorsanız, bu filmi de kesinkez izleyin. Zaman Gezginleri filminin yönetmenliği Koichi Sakamoto, oyunculuğunu ise Ayumi Kinoshita, Kenji Ebisawa, Sanae Hitomi yapmaktadır. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak bizi takip etmeye devam edin der, keyifli seyirler dileriz. Zaman Gezginleri filmini Türkçe Dublaj izleyin.

Zaman Gezginleri – Travelers Türkçe Dublaj izle uzay yolculuklarının ötesinde kozmik yolculuklar ve buna bağlı olarak paralel üç farklı evren keşfedilmiştir. Bu evrende yaşayanlar diğer evrenlere geçmek istemekte ancak orada yaşayanların bundan nasıl etkileneceği konusunda hiç bir bilgileri bulunmamaktadır. Gezegen polisi Ai ve arkadaşı Bridge, oluşan kozmik terörist gruplarına karşı mücadele etmektedir. Ai bu mücadele sırasında terörist grubun arasında eski ortağını gördüğünde işler değişecektir…

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Zaman Gezginleri Türkçe Dublaj 720p Full izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder