28 Şubat 2014 Cuma

Wicked Blood 2014 Altyazılı HD Full izle

Wicked Blood 2014 Altyazılı HD Full izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Wicked Blood 2014 Altyazılı HD Full izle izlemek için tıklayınız


Wicked Blood 2014 Altyazılı HD Full izle

Wicked Blood 2014 Altyazılı HD Full izle

IMDB üzerinden 5.2 puan alan Wicked Blood 2014 filmi, Aksiyon,Dram,Suç,Şiddet türünde oluşturulmuş izlenesi bir filmdir. Eğer Aksiyon,Dram,Suç,Şiddet türünde filmler izliyor ve seviyorsanız, bu filmi de kesinkez izleyin. Wicked Blood 2014 filminin yönetmenliği Mark Young, oyunculuğunu ise Abigail Breslin, Alexa Vega, James Purefoy yapmaktadır. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak bizi izlemeye devam edin der, keyifli seyirler dileriz. Wicked Blood 2014 filmini Altyazılı izleyin.

Wicked Blood 2014 Hannah Lee Baker (Abigail Breslin), şiddet ve silahın, meth laboratuarları ve gaddar motorcu çetelerin cirit attığı Güneyin karanlık yeraltı dünyasında sıkışıp kalmış zeki bir kızdır ve tek sığınağı satrançtır. Ablası Amber (Alexa vega) ve bir bağımlı olan amcası Donny ile birlikte yaşamaktadır. Hepsi, psikopat kardeşi Bobby’nin yardımıyla yasa dışı aile mesleğini devam ettiren Frank Stinson Amca’nın korkusuyla yaşamaktadır. Amber, kendisini Frank ile bir savaşta bulan meth taciri Wild Bill’e aşık olunca işler değişir. Hannah, ailesini kurtarmanın tek yolunun, zekice planlanmış bir satranç oyunundan geçtiğini fark eder. Film ülkemizde ve bir çok ülkede henüz vizyona girmemiştir ve nette ilktir.

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Wicked Blood 2014 Altyazılı HD Full izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder