20 Şubat 2014 Perşembe

Ejdertopu: Başlangıç Türkçe Dublaj HD Full izle

Ejdertopu: Başlangıç Türkçe Dublaj HD Full izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Ejdertopu: Başlangıç Türkçe Dublaj HD Full izle izlemek için tıklayınız


Ejdertopu: Başlangıç Türkçe Dublaj HD Full izle

Ejdertopu: Başlangıç Türkçe Dublaj HD Full izle

James Wong'ın yönetmenliğini yaptığı türünde hazırlanmış olan Ejdertopu: Başlangıç filmi keyifle izlenecek bir filmdir. Oyunculuklarını Emmy Rossum, Ernie Hudson, Jamie Chung, Justin Chatwin, Yun-Fat Chow 'ın yaptığı bu güzel film, 2009 yılnda hayata geçmiş ve film Abd da çevrilmiştir. Oldukça başarılı ve keyifli olan bu film IMBD üzerinde 3.9 puan almıştır. Ejdertopu: Başlangıç filmini Türkçe Dublaj izleyin. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak keyifli ve eğlenceli seyirler dileriz..

Dragonball: Evolution Türkçe Dublaj izle Göze çok fazla hitap eden inanılmaz dövüş sahneleriyle dolu ve yabancı ülkelerde ufak-büyük hayran kitleleri yaratabilen “Dragonball” adlı çizgi filmden beyaz perdeye uyarlanan filmde Ejder Tanrısı nın dünyaya mirası olan 7 ejder topunu onları biraraya getiren kişiye istediği bir dileği gerçekleştirme şansı tanımaktadır. “Namek” adlı gezegende mutluluğu bulamayan “Piccolo” dünyayı ziyaret ederek bu gücün farkına varacaktır. Fakat onun bilmediği engel “Saiyan” adlı yokolmuş bir gezegenden henüz bebekken dünyaya gönderilen ve içinde bir Saiyan savaşçısı ruhu taşıyan “Goku”nun gücünü dünyadaki ustası “Master Roshi”nin de yardımıyla keşfetmesi olacaktır. Aksiyon film sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir filmdir. İmdb puanına aldanmayın..

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Ejdertopu: Başlangıç Türkçe Dublaj HD Full izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder