17 Şubat 2014 Pazartesi

Yerçekimi - Gravity Türkçe Dublaj 720p Full izle

Yerçekimi - Gravity Türkçe Dublaj 720p Full izle filmini izlemek için sitemiz olan FilmFullHDizle.Gen.Tr 'a uğramanız yeterlidir..


En güzel, en kaliteli ve güncel filmleri sitemizden her zaman takip edebilirsiniz..


Yerçekimi - Gravity Türkçe Dublaj 720p Full izle izlemek için tıklayınız


Yerçekimi - Gravity Türkçe Dublaj 720p Full izle

Yerçekimi - Gravity Türkçe Dublaj 720p Full izle

IMDB üzerinden 8.2 puan alan Yerçekimi - Gravity filmi, Bilim Kurgu,Gerilim,Korku türünde hazırlanmış izlenesi bir filmdir. Eğer Bilim Kurgu,Gerilim,Korku türünde filmler izliyor ve hoşlanıyorsanız, bu filmi de mutlaka izlemelisiniz. Yerçekimi - Gravity filminin yönetmenliği Alfonso Cuarón, oyunculuğunu ise George Clooney, Sandra Bullock yapmaktadır. FilmFullHDizle.Gen.Tr olarak bizi takip etmeye devam edin der, keyifli seyirler dileriz. Yerçekimi - Gravity filmini Türkçe Dublaj izleyin.

Gravity – Yerçekimi 2013 Türkçe Dublaj izle Filmde Bullock ilk uzay görevindeki zeki tıp mühendisi rolunü, George Clooney ise son görevine çıkan tecrübeli astronot Matt Kowalski rolünü canlandırıyor. Önceleri son derece sıradan görünen görevde hiç beklenmeyen bir felaketin başgöstermesiyle uzay gemisi harap olur. Stone ve Kowalski uzay boşluğunda tamamen yanlız kalmışlardır. Birbirlerinden başka hiç bir dayanakları kalmayan ikili uzayın derinliklerinde kaybolur.
Derin sessizlik onlara Dünya ile bütün ilişkilerini kesildiğini ve kurtulma şanslarının kalmadığını söylerken, korkuları paniğe dönüşüp çok az kalan oksijenlerini de tüketir. Eve dönmenin tek yolu belki de uzayın derinliklerine inmek ve başka uzay istasyonlarına ulaşmaktır. Başolünü oscarlı yıldızlar Sandra Bullock ve George Clooney’n üstlendiği film insanın tüylerini diken diken edecek türden..

Yerli film izlemek ve Yabanci film izlemek için bizi tercih etmeye devam edin. FullHdFilmizle.Gen.Tr

Yerçekimi - Gravity Türkçe Dublaj 720p Full izle izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder